Recruitment4You

Headhunter Waalwijk

Ben je op zoek naar een headhunter Waalwijk met een hoog succespercentage? Die de openstaande positie binnen de organisatie waar jij werkt kan invullen? Dan drinken we bij Recruitment4You graag een kop koffie met je. We zijn gespecialiseerd in headhunting, recruitment en executive search. We ontzorgen jou als klant volledig en nemen de procedure van A tot Z uit handen. Zowel bij eenvoudige als complexe vraagstukken bieden we een oplossing. Waar de organisatie ook op de lange termijn mee geholpen is. In een arbeidsmarkt die volop in ontwikkeling is, bewegen we flexibel mee en zorgen we steeds voor de juiste strategie. Of het nu om een Teamleider gaat, een Sales manager of een Directeur gaat, wij zorgen voor geschikte profielen.

Headhunten, recruitment of executive search?

Bij headhunten en recruitment wordt er vaak gewerkt vanuit een verschillende invalshoek. Waar de traditionele recruiter veelal afhankelijk is van reacties op een uitgezette vacature, gaat headhunter Waalwijk proactief op zoek naar geschikte profielen. Binnen ons bureau maken we vooral gebruik van headhunten en executive search en dat noemen we een specialistische recruitment strategie. Die we bij elke positie die we in behandeling nemen aanscherpen met specifieke elementen. Daardoor zijn onze werving- en selectietrajecten maatwerk en afgestemd op de context van de positie.

Onze strategie

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een zorgvuldig proces met de volgende stappen:

  • We starten met een inventarisatie van de functie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang

‘Wie de chaos beschrijft stelt orde op zaken’ – Bergman

Unieke tools

Naast de harde eisen van de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan).  Zo weten we als headhunter Waalwijk precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang en dat komt het werving- en selectie traject ten goede.

Recruitment4You

Marketing & recruitment

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming om in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

Alles begint met koffie

Wij maken graag kennis met de organisatie waar jij werkzaam bent om te bepalen of we de behoefte en de openstaande positie kunnen invullen. Na een kennismaking geven we een gratis advies, zetten we helder & duidelijk uiteen hoe een traject eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn. Lees alvast een aantal wervingsverhalen van headhunter Waalwijk om een beter beeld te krijgen: klik hier.

Hoe is het om met ons samen te werken?

Pharmavit is erg blij met de kandidaten die Recruitment4You heeft bemiddeld. De selectie is zorgvuldig gemaakt en ze hebben een fijn team om mee te werken.’ – Kim Schmid Sales Manager Pharmavit

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’ – Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems