Recruitment4You

Headhunter Waalwijk

Ben je op zoek naar een headhunter in Waalwijk, met onderscheidend vermogen en een hoog succespercentage? Dan drinken we bij Recruitment4You graag een kop koffie met je. We zijn gespecialiseerd in headhunting, recruitment en outplacement. We ontzorgen jou als klant volledig en nemen de procedure van A tot Z op ons. Zowel bij eenvoudigere als complexe vraagstukken bieden we een oplossing, waar je ook op de lange termijn mee geholpen bent. In een arbeidsmarkt die volop in ontwikkeling is, bewegen we flexibel mee en zorgen we steeds voor de juiste strategie. Of het nu om een algemene campagne gaat of het werven van specifieke profielen. Ook voor het invullen van vacatures waarbij veel schaarste is op de arbeidsmarkt, kun je Recruitment4You inschakelen als headhunter in Waalwijk en omgeving.

Neem contact op
Headhunter Waalwijk
Recruitment4You

Headhunten of recruitment

Bij headhunten en recruitment wordt er vaak gewerkt vanuit een verschillende invalshoek. Waar de traditionele recruiter vaak afhankelijk is van reacties op een uitgezette vacature, gaat een headhunter proactief op zoek in Waalwijk en omgeving naar geschikte kandidaten. Bij Recruitment4You is de scheidslijn tussen recruitment en headhunting minder scherp te stellen, doordat we binnen beide specialismen proactief te werk gaan. Wel is het zo dat de recruitment strategie aangepast moet worden naar headhunting, als een profiel schaars is (of er wordt meteen gekozen voor headhunting). Hier zijn speciale skills voor nodig en een andere manier van communiceren. Sheila van der Meeren, eigenaresse van Recruitment4You, is specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Zij weet de doelgroep bij headhunten op de juiste manier te benaderen, zodat bijvoorbeeld ook kandidaten die nog niet direct op zoek waren naar een nieuwe baan enthousiast raken. Daardoor is de responsrate hoog en zitten ook zeer schaarse kandidaten bij Recruitment4You aan tafel.

Onze strategie

Als je ons inschakelt als headhunter voor vacatures in Waalwijk en omgeving, gaan we strategisch te werk. We beginnen altijd bij jou als klant met een interview. We zijn heel nieuwsgierig en willen graag alles van jouw bedrijf en de functie weten. Dan volgt een analyse van zowel de doelgroep als van de functie op de arbeidsmarkt. Wie is de doelgroep en hoe kunnen we deze het beste bereiken? Welke factoren zijn bepalend voor de doelgroep? Waardoor worden ze aangetrokken tot bepaalde bedrijven of functies? Welke salariseis stellen kandidaten binnen de doelgroep? Om dit grondig te analyseren zetten we ook software in en de inzichten die we daaruit verwerven, gebruiken we in onze strategie. Vervolgens enthousiasmeren we kandidaten voor jouw bedrijf en de functie. Om dit op een zo concreet mogelijke manier te doen, maken we een recruitmentvideo. Deze gebruiken we dan in de campagne die we uitzetten als headhunter in regio Waalwijk.

Meer over ons

Unieke tools

Niet alleen de harde eisen, zoals opleiding en werkervaring, zijn bepalend voor het succes van een plaatsing. Minstens zo belangrijk zijn de soft skills van kandidaten, die iets vertellen over de persoonlijkheid. Om een goede match te maken, moet de persoonlijkheid van de kandidaat aansluiten bij de cultuur van jouw bedrijf. Sheila van der Meeren heeft twee unieke tools ontwikkeld, deze zijn inmiddels ook geregistreerd, om zowel de kandidaat als de bedrijfscultuur te typeren. De CTS® (Cultuur Talenten Scan) is gericht op bedrijven en bepaalt aan de hand van twaalf typeringen welke cultuur jouw bedrijf heeft. Is er bijvoorbeeld veel aandacht voor innovatie en wordt er gewerkt vanuit lef en leiderschap? Of is er een strakke hiërarchie waarbinnen stabiliteit, controle en beheersbaarheid de basis vormen? Vormt samenwerking de rode draad bij jouw organisatie en voelen medewerkers zich sterk verbonden bij elkaar? Na het invullen van de CTS® ontvang je een rapportage, die we graag met je bespreken. Voor kandidaten is er de PRS® (Pre-Selectie Scan). Hieruit volgen de kenmerkende karaktereigenschappen van de kandidaat en ontstaat er inzicht in zijn talenten en valkuilen. De scans leveren beide een grote bijdragen aan het maken van de juiste match. Op deze manier hebben we als headhunter in Waalwijk en omgeving al veel bedrijven en kandidaten succesvol gematcht.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan
Recruitment4You

Recruitmentvideo van jouw bedrijf

Kandidaten vinden het erg prettig, als ze een duidelijk beeld hebben van de functie en het bedrijf. Daarmee neem je al een eerste drempel weg en prikkel je de kandidaat. Ook kan de kandidaat op deze manier zelf al een inschatting maken, of er een match is met jouw bedrijf. Ze zien welke sfeer er heerst, wie eventueel hun collega’s worden en hoe een werkdag eruit ziet. De functie en het bedrijf gaan zo meer leven bij de kandidaten. Ook maken we graag foto’s zodat we deze kunnen gebruiken in de campagne. Beelden zeggen vaak veel meer dan woorden.

Alles begint met Koffie

Wil je graag meer weten over onze dienstverlening als headhunter in Waalwijk? Dan drinken we graag een kopje koffie met je. Als je alvast de CTS® invult, kunnen we deze meteen bespreken tijdens het koffie drinken. Voor ons zijn zowel tevreden klanten als kandidaten de hoogste prioriteit. Lees via onderstaande knop de ervaringen van klanten en kandidaten met onze dienstverlening als headhunter in Waalwijk en omgeving. Wij zorgen ervoor dat je snel die nieuwe medewerker kunt verwelkomen in jouw bedrijf!

Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen