Recruitment4You

Headhunter Waalwijk

Ben je op zoek naar een headhunter Waalwijk. Met een hoog succespercentage die de openstaande positie binnen de organisatie waar jij werkt kan invullen? Dan drinken we bij Recruitment4You graag een kop koffie met je. We zijn gespecialiseerd in headhunting, recruitment en executive search. We ontzorgen jou als klant volledig en nemen de procedure van A tot Z van je over. Zowel bij eenvoudigere als complexe vraagstukken bieden we een oplossing, waar je ook op de lange termijn mee geholpen bent. In een arbeidsmarkt die volop in ontwikkeling is, bewegen we flexibel mee en zorgen we steeds voor de juiste strategie. Of het nu om een Teamleider gaat, een Sales manager of een Directeur gaat, wij zorgen voor geschikte profielen.

Voor meer informatie 0416-534936
Headhunter Waalwijk
Recruitment4You

Headhunten, recruitment of executive search?

Bij headhunten en recruitment wordt er vaak gewerkt vanuit een verschillende invalshoek. Waar de traditionele recruiter veelal afhankelijk is van reacties op een uitgezette vacature, gaat een headhunter Waalwijk proactief op zoek naar geschikte profielen. Binnen ons bureau maken we vooral gebruik van headhunten en executive search en dat noemen we een specialistische recruitment strategie. Die we bij elke positie die we in behandeling nemen aanscherpen met specifieke elementen. Daardoor zijn onze werving- en selectietrajecten maatwerk.

Onze strategie

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een zorgvuldig proces:

  • We starten met een inventarisatie van de functie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang
Meer over ons

Unieke tools

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan).  Zo weten we precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan
Recruitment4You

Marketing recruitment

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming om in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

Alles begint met Koffie

Wij maken graag kennis met de organisatie waar jij werkzaam bent om te bepalen of we de behoefte en de openstaande positie kunnen invullen. Na een kennismaking geven we een gratis advies en zetten we helder en duidelijk uiteen hoe een traject eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn. Lees alvast wat wervingsverhalen door om een beter beeld te krijgen: klik hier.

Klanten vertellen

‘Wij hebben de samenwerking met Recruitment4You als zeer prettig ervaren. Er is goed geluisterd naar onze wensen en ze hebben hierin een juiste vertaalslag gemaakt naar het selecteren van de juiste kandidaten!‘ – Marjon Hoedt DGA

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen