Recruitment4You

Recruitment bureau Brabant

Ben je op zoek naar invulling van een openstaande positie? Recruitment4You is hét recruitment bureau Brabant voor executive search en headhunting. Wij bieden snelle en doelgerichte werving- en selectietrajecten. Daarbij gaan we efficiënt en zorgvuldig te werk.

Doeltreffende en persoonlijke aanpak van recruitment bureau Brabant

Geen onderneming is hetzelfde, daarom is een werving- en selectietraject maatwerk. We sluiten onze strategie steeds aan op de context en behoeftes. In grote lijnen volgen we de onderstaande stappen.

  • We doen onderzoek: wat is er echt nodig in deze organisatie, functie en context?
  • We zetten ons netwerk in: gerichte benadering van potentiële kandidaten en tipgevers
  • We zetten ons specialisme in: headhunting en executive search
  • We kijken verder dan het cv: met bijzondere aandacht voor persoonlijkheid en drijfveren
  • We gaan voor duurzaam: een match voor de lange termijn

Wie de chaos beschrijft stelt orde op zaken – Bergman

Maak kennis met hét recruitment bureau Brabant!

Wij maken graag kennis met de organisatie waar jij werkzaam bent om te bepalen of we de behoefte en de openstaande positie kunnen invullen. Na een kennismaking geven we een gratis advies. Zetten we helder en duidelijk uiteen hoe een traject eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn. Lees alvast een aantal wervingsverhalen van recruitment bureau Brabant om een beter beeld te krijgen: klik hier.

Recruitment4You

Unieke tools voor de beste match

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan). Zo weten we precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang. Dat verhoogt de kwaliteit van de werving van recruitment bureau Brabant.

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘Ik ken Recruitment4You al een tijdje in een klant-relatie. Door een behoefte aan personele uitbreiding heb ik hen gevraagd mij hierbij te helpen. De professionele aanpak, de begeleiding en advisering in het proces, absoluut top! Ik kan hen aanbevelen, serieuze kwalitatieve dienstverlening. Dit is een bureau die uitstekend de vraag van de ondernemer kan beantwoorden, daarbij maakt het niet uit of je een groot bedrijf of een kleine MKB-er bent. Professioneel maar ook plezierig om mee te werken. Zodra er weer behoefte aan personeel ontstaat ga ik Recruitment4You direct bellen. Bedankt Sheila!’ – Ralph Wilbers Directeur We Payroll

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ – Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients