Recruitment4You

Recruitment bureau Brabant

Ben je op zoek naar medewerkers die écht binnen jouw bedrijf passen? Medewerkers die niet alleen de goede opleiding en werkervaring hebben, maar ook als persoon binnen jouw bedrijf passen? Recruitment4You is hét recruitment bureau Brabant dat talenten recruiten met een persoonlijke aanpak als specialisme heeft. Recruitment houdt bij ons veel meer in dan het plaatsen van een vacature en het voeren van sollicitatiegesprekken.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Persoonlijke aanpak van ons recruitment bureau Brabant

Wij werken altijd op basis van onze eigen ontwikkelde recruitment strategie. Dit betekent een proactieve benadering, inzet van twee HR tools en de juiste marketingmiddelen. Recruitment4You biedt geen standaardoplossing maar levert altijd maatwerk. Onze mix van recruitment en marketing heeft al voor vele tevreden klanten gezorgd. Het is onze passie om bedrijven en talenten met elkaar te verbinden. Pas als iemand goed in de bedrijfscultuur past is er sprake van een succesvolle match. De eigenaresse van Recruitment4You is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Door de juiste specialistische benadering worden mogelijke kandidaten getriggerd om een overstap te maken, ook als ze niet op zoek zijn naar ander werk. Onze unieke strategie gecombineerd met onze jarenlange ervaring in de recruitment branche garandeert dat we altijd passende kandidaten weten te vinden.

Maak kennis met hét recruitment bureau Brabant!

Wij onderscheiden ons van andere recruitment bureaus door onze persoonlijke aanpak. Dat betekent dat wij graag met je in gesprek gaan om jouw werving- en selectievraagstuk te bespreken. Ook maken we een bedrijfsvideo zodat kandidaten de gelegenheid krijgen om een kijkje achter de schermen te nemen. Belangrijk onderdeel van onze aanpak is de inzet van de twee door onszelf ontwikkelde HR tools: de CTS scan en de PRS scan. De CultuurTalenten scan geeft inzicht in de cultuur van jouw bedrijf en de Preselectie scan laat de competenties en aandachtspunten van de kandidaat zien. Door de uitkomsten te combineren zorgen we voor de perfecte match.

Meer over ons
Recruitment4You

Unieke tools voor de beste match

Als je meer wilt weten over onze werkwijze dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen. Recruitment bureau Brabant staat graag voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte kandidaat. De zoektocht naar een medewerker die echt iets toevoegt aan jouw bedrijf is een intensief proces dat we graag van je overnemen.

Recruitment4You heeft de juiste tools, kennis en ervaring om elk traject succesvol af te ronden. Wij zorgen ervoor dat je enkel maar de kandidaat hoeft te kiezen uit de selectie die wij gemaakt hebben.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan
Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen