Recruitment4You

Recruitment bureau Breda

Is er binnen de organisatie waar jij werkzaam bent een positie die niet eenvoudig is om in te vullen? Dan biedt recruitment bureau Breda uitkomst! Wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig werving- en selectieproces. Recruitment4You werft talentvolle professionals voor opdrachtgevers. Wij hebben jarenlange ervaring in onder andere de regio Breda. Het werven van de juiste kandidaat is een intensief proces dat de meeste kans van slagen heeft als je dit in handen geeft van een professioneel recruitment bureau Breda. 

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Strategisch recruitment bij hét recruitment bureau Breda!

Recruitment4You heeft de juiste ervaring, kennis en tools in huis voor een succesvolle match. Wij bewegen ons in een netwerk dat varieert van high-potentials tot aan ervaren professionals. Wij bieden geen standaardoplossing maar werken op basis van maatwerk bij steeds wisselende werving- en selectievraagstukken. Wij opereren proactief waarbij recruitment en marketing hand in hand samengaan. Onze recruitment ervaring gecombineerd met onze in-house ontwikkelde en geregistreerde HR tools garandeert dat we altijd de passende kandidaat weten te rekruteren. Door de inzet onze pre-selectiescan krijgen we goed beeld van de competenties van de kandidaat. Eventueel kan dit aangevuld worden met een disc profiel.

Unieke strategie van ons recruitment bureau Breda

In ruim dertien jaar hebben we onze unieke strategie ontwikkeld en verfijnd. Elk werving- en selectievraagstuk heeft een eigen aanpak nodig. Eerst analyseren we de vacature en doen we een doelgroepbepaling. Als de positie het toelaat maken we een aantrekkelijke video. Recruitment4You is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. De juiste benadering van mogelijke kandidaten is van groot belang. Ook kandidaten die niet op zoek zijn naar een andere positie kunnen zo getriggerd worden om een overstap te maken.

Meer over ons
Recruitment4You

Unieke tools voor de beste match

Ieder traject wordt bij Recruitment4You succesvol afgerond. Een klant die enthousiast en tevreden is met onze werving, is onze hoogste prioriteit. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Je kunt altijd contact met ons opnemen, wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. Wij zijn hét recruitment bureau Breda met persoonlijke aandacht voor de klant. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ons hechte, vakkundige en daadkrachtige team gaat graag voor jou aan de slag. Wij nemen het hele wervingsproces van je over zodat je enkel een keuze hoeft te maken uit de door ons geselecteerde kandidaten. Recruitment4You is dé matchmaker tussen organisaties en professionals. Wij zorgen voor een professional die echt iets toevoegt aan jouw organisatie!

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan

Video’s en foto’s

Na het afronden van de onderzoeksfase en het bepalen van de strategie maken we foto’s van het bedrijf en een recruitmentvideo. Dit doen we om het werkgeversmerk op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen bij potentiële kandidaten. In de recruitmentvideo wordt de nadruk gelegd op de bedrijfscultuur en, eventueel als dit mogelijk is, de inhoud van de functie. Dit spreekt sterk tot de verbeelding van kandidaten en biedt een eerste mogelijkheid voor een kandidaat om te ontdekken of er een match is met het bedrijf. Voor professionals is het erg belangrijk dat ze zichzelf kunnen en durven zijn in een organisatie, zodat ze het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen. Bij ons recruitment bureau in Breda en omgeving is deze manier van werken de gouden standaard en zorgen we voor een duurzame plaatsing.

Klanten vertellen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen