Recruitment4You

Recruitment bureau Breda

Gemotiveerde, talentvolle professionals maken het verschil binnen bedrijven en organisaties. Ze creëren, leiden, organiseren, innoveren en zorgen dat een bedrijf tot bloei komt. Ze vormen het belangrijkste kapitaal. Bedrijven en organisaties die succesvol talent aan zich binden en in human capital investeren, plukken daar de vruchten van en zien dat hun medewerkers een flinke toegevoegde waarde hebben. Recruitment4You, al jarenlang succesvol als recruitment bureau in Breda en omgeving, zorgt voor de juiste professionals op de juiste plek.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Strategisch recruitment

Bij goed recruitment is een recruitment strategie onontbeerlijk. Al ruim twaalf jaar werven we met succes medewerkers voor met name het MKB, met uitschieters naar grote organisaties. Recruitment4You staat bekend om haar hoge kwaliteit en succespercentage als recruitment bureau in Breda en de regio. In deze twaalf jaar hebben we een strategie ontwikkeld die het midden houdt tussen recruitment en marketing. In een markt waarbij goede medewerkers schaars zijn, speelt employer branding een steeds grotere rol. In onze recruitment strategie focussen we dan ook op het belichten van het werkgeversmerk; wat is het DNA van een bedrijf? Wat is kenmerkend voor het bedrijf en hoe ziet de bedrijfscultuur eruit? Door medewerkers te werven die passen bij het DNA van het bedrijf, zijn de persoonlijke overtuigingen, ambities en kracht van medewerkers in lijn met de kernwaarden, visie en doelstellingen van het bedrijf. Zo werken bedrijf en medewerkers met elkaar samen om beide te kunnen excelleren.

Maak kennis met ons

Ben je op zoek naar goede medewerkers die ook op de lange termijn succesvol zijn en wil je daarbij graag hulp van een recruitment bureau in omgeving Breda? Dan drinken we bij Recruitment4You graag een kop koffie met je. Vul ook alvast de CTS® in, zodat we deze meteen kunnen bespreken tijdens onze kennismaking. De scan is helemaal gratis en levert alvast een eerste advies op. Onze klanttevredenheid is dan ook hoog, lees hieronder onze reviews om een indruk op te doen van onze cases en kwaliteit.

 

Meer over ons
Recruitment4You

Unieke tools voor de beste match

Recruitment4You is een recruitment bureau in Breda met een duidelijke toegevoegde waarde en heeft unieke tools tot haar beschikking. Sheila van der Meeren, eigenaresse van Recruitment4You, heeft vanuit haar specialistische ervaring twee tools ontwikkeld en laten registreren waarmee het DNA van bedrijven en de kernwaardes van kandidaten in kaart worden gebracht. De CTS® (Cultuur Talenten Scan) is een scan die de bedrijfscultuur inzichtelijk maakt. Voor kandidaten is er de PRS® (Pre-Selectie Scan) om de talenten, valkuilen en potentie van de kandidaten in beeld te brengen. Naast de inzet van deze twee tools houden we een diepte interview met het bedrijf en kandidaten en onderzoeken we de belangrijkste marktfactoren voor de functie. Het doen van onderzoek en analyse vormt een stevige basis in ons werk als recruitment bureau in Breda en is de grondslag voor onze recruitment strategie.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan
Recruitment4You video’s

Video’s en foto’s

Na het afronden van de onderzoeksfase en het bepalen van de strategie maken we foto’s van het bedrijf en een recruitmentvideo. Dit doen we om het werkgeversmerk op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen bij kandidaten. In de recruitmentvideo wordt de nadruk gelegd op de bedrijfscultuur en de inhoud van de functie. Dit spreekt sterk tot de verbeelding van kandidaten en biedt een eerste mogelijkheid voor een kandidaat om te ontdekken of er een match is met het bedrijf. Voor medewerkers is het erg belangrijk dat ze zichzelf kunnen en durven zijn in een organisatie, zodat ze het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen. Bij ons recruitment bureau in Breda en omgeving is deze manier van werken de gouden standaard en zorgen we voor een duurzame plaatsing.

Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen