Recruitment4You

Recruitment bureau Breda | vaste aanstelling of interim

Is er binnen de organisatie waar jij werkzaam bent een positie die niet eenvoudig is om in te vullen? Dan biedt recruitment bureau Breda uitkomst! Wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig werving- en selectieproces. Recruitment4You werft talentvolle professionals voor opdrachtgevers voor langdurige of een tijdelijke aanstelling. Wij hebben jarenlange ervaring in onder andere de regio Breda. Het werven van de juiste kandidaat is een intensief proces dat de meeste kans van slagen heeft als je dit in handen geeft van een professioneel recruitment bureau Breda. 

Strategisch recruitment bij hét recruitment bureau Breda!

Recruitment4You heeft jarenlange ervaring, kennis en tools in huis voor een succesvolle match. Wij bewegen ons in een netwerk dat varieert van high-potentials tot aan ervaren professionals. Wij bieden geen standaardoplossing maar werken op basis van maatwerk bij steeds wisselende werving- en selectievraagstukken. Wij opereren proactief waarbij recruitment en marketing hand in hand samengaan. Onze recruitment ervaring gecombineerd met onze in-house ontwikkelde en geregistreerde HR tools garandeert dat we de passende kandidaat weten te rekruteren. Door de inzet van onze pre-selectiescan krijgen we uitgebreid beeld van de competenties van de kandidaat. Eventueel kan dit aangevuld worden met een disc profiel, we zijn daarvoor gecertificeerd.

De werkwijze van recruitment bureau Breda

Geen onderneming is hetzelfde, waardoor er geen standaard oplossing is voor een specifiek werving en selectie vraagstuk. Daarom passen we bij Recruitment4You onze strategie steeds aan op de context en behoeftes. Al onze trajecten zijn maatwerk. In grote lijnen volgen we de volgende stappen.

We doen onderzoek: wat is er echt nodig in deze organisatie, functie en context?
We zetten ons netwerk in: gerichte benadering van potentiële kandidaten en tipgevers
We zetten ons specialisme in: headhunting en executive search
We kijken verder dan het cv: met bijzondere aandacht voor persoonlijkheid en drijfveren
We gaan voor duurzaam: een match voor de lange termijn

Recruitment4You

Unieke tools voor een krachtige verbinding

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan). Zo weten we bij Recruitment bureau Breda precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang.

Recruitment en marketing

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming om in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

Recruitment4You

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘Om de groei van MoreThanJust.ICT verder vorm te geven, zoeken we regelmatig nieuwe collega’s, wat in de huidige markt niet eenvoudig is. Meerdere recruiters hebben ons daarbij ondersteund. Recruitment4You heeft ons in het bijzonder goed geholpen, in mijn ogen onderscheiden ze zich door een persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Waar nodig zijn ze kritisch en geven ze constructief tegengas, met als doel de beste kandidaat te vinden. Naast eigen inbreng, vind ik de cultuur-scan sterk. Door een korte enquête, kreeg Recruitment4You een goed beeld van de bedrijfscultuur binnen MoreThanJust.ICT, waarna ze potentiële kandidaten vergelijken met deze cultuur. De laatste kandidaat is mede hierdoor weer een succes.’ – Marc van Lammeren Coach voor Ondernemers

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Marc Cardon Zaakvoerder Van Hees Benelux