Recruitment4You

Recruitment bureau Tilburg

De zoektocht naar een professional voor een openstaande positie is een intensief proces wat je het beste kunt overlaten aan Recruitment4You, een recruitment bureau Tilburg. Recruitment4You is hét recruitment bureau met een bewezen methode, eigentijdse tools en een zorgvuldige aanpak. Ons team heeft de juiste kennis en ervaring in huis om talentvolle professionals te werven die matchen met de functie die open staat. Wij kijken niet alleen naar opleiding en werkervaring maar de persoon moet ook in de cultuur passen van de organisatie.

Eigentijdse aanpak van hét recruitment bureau Tilburg

Recruitment4You heeft een unieke en eigen strategie ontwikkeld om de meest geschikte professional te matchen met de organisatie. Wij zijn proactief en zetten verschillende instrumenten in om de juiste persoon te vinden. De eigenaresse van recruitment bureau Tilburg heeft vanuit haar jarenlange ervaring twee HR tools ontwikkeld: de CTS® en PRS® scan. Deze scans zijn speciaal ontwikkeld voor organisaties en instroom en zijn registreerde tools. Met de CTS kunnen we de organisatiecultuur in beeld brengen. Dat doen we aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. De tool maakt inzichtelijk wat kenmerkend is voor de cultuur. Voor professionals hebben we de PRS ontwikkeld. Deze geregistreerde scan brengt de kwaliteiten en valkuilen van professionals in beeld. De uitkomsten van de tools combineren we met diepte interviews die we met zowel organisatie als kandidaten houden.

De strategie van het recruitment bureau in Tilburg

Naast de inzet van de door onszelf ontwikkelde tools doen wij doelgroepenonderzoek, gerichte searches en brengen we jouw organisatie op een aantrekkelijke manier onder de aandacht door middel van content. Recruitment bureau Tilburg is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en wij weten door onze bijzondere benadering professionals te triggeren die niet meteen op zoek zijn naar een andere positie. Onze beproefde methode gecombineerd met jarenlange ervaring in recruitment en headhunting garandeert dat we altijd passende kandidaten weten te rekruteren. Onze strategie is een mix van recruitment en marketing en blijkt telkens weer een succes te zijn. Ieder traject wordt bij ons succesvol afgerond!

Aantrekkelijke bedrijfspresentatie

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming om in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

Marketing is te belangrijk om het alleen aan de marketing afdeling over te laten! – Jos Burgers

Recruitment4You
Recruitment4You

Kopje koffie

Wij maken graag kennis met de organisatie waar jij werkzaam bent om te bepalen of we de behoefte en de openstaande positie kunnen invullen. Na een kennismaking doen we een gratis advies, zetten we helder & duidelijk uiteen hoe een traject eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn. Lees alvast wat wervingsverhalen door om een beter beeld te krijgen: klik hier.

Klanten vertellen

‘Recruitment4You heeft voor twee hele specifieke vacatures op amper enkele maanden tijd niet enkel een aantal kandidaten op te lijsten, maar daarenboven heel geschikte profielen waar het plots een luxeprobleem werd om uit alle geschikte personen de uiteindelijke kandidaat te weerhouden. Tijdens het hele proces was er voortdurend over-en-weer communicatie, opvolging en uitwisseling van indrukken. Je wordt van A tot Z begeleid via een professionele en doordachte aanpak, met als kers op de taart erg fijne mensen om mee samen te werken. En van taart gesproken, ook die zit omvat in het totaalpakket dat Recruitment4You aanbiedt, waarbij de taart dan nog hoogstpersoonlijk op de zaak wordt bezorgd. “It doesn’t get any better than that!’ – Dirk Bomans Business Unit & ICT Manager

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’ – Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems