Recruitment4You

Recruitment Den Bosch

Ben je op zoek naar een medewerker die echt iets toevoegt aan jouw bedrijf? Waarbij het hele recruitmentproces uit handen genomen wordt? Bij Recruitment4You is ons uitgangspunt het volledig ontzorgen van jou als klant. Vaak is het werven van nieuwe medewerkers een intensief proces. Naast de harde eisen, zoals opleiding en werkervaring, zijn de ‘zachte’ kwaliteiten van medewerkers minstens zo belangrijk. Pas als iemand goed in de bedrijfscultuur past, is er een echt succesvolle match. Als je een vacature post, komen er vaak veel reacties binnen die niet in het profiel passen en die te weinig aansluiting hebben. Of de kandidaten lijken op papier heel geschikt, maar passen als persoon niet binnen het bedrijf. Zeker in deze arbeidsmarkt, waarin er voor bepaalde functies veel schaarste is en voor andere functies het aanbod van kandidaten juist erg groot is, kan het moeilijk en tijdrovend zijn om de juiste medewerker aan te trekken. Recruitment4You heeft veel ervaring en specialisatie in huis, om in elke situatie de geschikte kandidaten te werven. Daarbij is het ons doel om duurbare inzetbaarheid te realiseren. Met alle recruitment vraagstukken in Den Bosch en omgeving zijn we je bij Recruitment4You dan ook graag van dienst.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Recruitment op maat

Elk bedrijf is anders en heeft andere behoeftes op het gebied van werving en selectie. Bij Recruitment4You bieden we daarom geen standaard oplossing voor jouw vraagstukken. Door onze jarenlange ervaring en slimme tools zijn wij uitgegroeid tot een gespecialiseerd bureau voor recruitment in Den Bosch en omgeving. We werken altijd op basis van onze eigen ontwikkelde recruitmentstrategie, waarbij we verschillende instrumenten inzetten om zo de juiste match te kunnen maken.

Strategische aanpak

We komen graag bij je bedrijf langs voor een kennismakingsgesprek, of je nu op zoek bent naar recruitment in Den Bosch of daarbuiten. De basis ligt voor ons altijd bij jou als klant. We beginnen met een interview, waarbij we graag alles te weten komen over jouw bedrijf en de functie waarvoor je nieuwe medewerkers zoekt. We zijn nieuwsgierig naar het bedrijf en de mensen die er werken. Ook onze kandidaten zijn hier nieuwsgierig naar. Daarom maken we altijd foto’s en een recruitmentvideo. In deze video, die niet commercieel bedoeld is, willen we graag de werkzaamheden en de bedrijfscultuur in beeld brengen. Zodat kandidaten ook alvast kunnen zien, of ze een match zijn. Zo kan jouw bedrijf op een aantrekkelijke en aansprekende manier worden gepresenteerd aan geïnteresseerde kandidaten. De foto’s en de video worden gebruikt voor recruitment in Den Bosch en andere relevante plaatsen, om de juiste medewerker(s) aan te trekken. Onze volgende stap is het maken van een analyse van de doelgroep. Daarna gaan we aan de slag met de vacature tekst, publiceren we deze en zetten we ook marketing in. Daarnaast hebben we een grote database, waar wel duizenden kandidaten in zitten, waarin we uiteraard ook searchen. We voeren sollicitatiegesprekken met geïnteresseerde en passende kandidaten, maken hieruit een selectie en presenteren deze aan jou. Tijdens de procedure zorgen we steeds voor voldoende contactmomenten, zodat jullie op de hoogte zijn van de vorderingen en we eventueel kunnen schaven waar dat nodig is. Uiteindelijk hoef je alleen nog maar een kandidaat te kiezen, voor de rest zorgen wij.

Meer over ons
Recruitment4You

Onze zelfontwikkelde HRM tools

Vanuit haar jarenlange ervaring met recruitment in Den Bosch en omgeving, heeft eigenaresse Sheila van der Meeren twee unieke HRM tools ontwikkeld. De CTS® en PRS® scan zijn geregistreerd en zetten we in elk recruitmenttraject in. Om inzicht te krijgen in de bedrijfscultuur, is de Cultuur Talenten Scan (CTS®) een handig middel.  Aan de hand van twaalf verschillende typen wordt de bedrijfscultuur geschetst en geanalyseerd. Op basis van de scan en van het gesprek, adviseren we welk type medewerker bij jouw bedrijfscultuur en de functie past. Ditzelfde doen we ook voor de kandidaat, door middel van de Preselectie-scan (PRS®). Met deze tool voeren we een mini-assessment uit waarbij we de competenties en aandachtspunten van de kandidaat in beeld brengen. Door middel van deze scan en de gesprekken met kandidaten, stellen we een profiel op waarin de typerende eigenschappen van de kandidaat belicht worden, welke voordelen de eigenschappen hebben en wat wellicht valkuilen zijn. Voor de kandidaat wordt er meteen een overzicht gegeven van bijpassende beroepen en werkzaamheden. De inzet van onze ervaring in combinatie met de unieke tools, zorgt voor de perfecte match en vele tevreden klanten. Wilt u meer weten over de ervaringen van onze klanten? Lees dan hier de reviews.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan

Outplacement

Je kunt bij Recruitment4You niet alleen terecht voor recruitment in Den Bosch en omstreken. We verzorgen ook outplacementtrajecten, bijvoorbeeld na ziekte of als er afscheid genomen moet worden van een medewerker. We begeleiden hem of haar dan naar een nieuwe baan. Ook hier gaan we strategisch te werk. We voeren gesprekken met het bedrijf en de werknemer, om de wensen en behoeftes in kaart te brengen. Daarna maken we een plan van aanpak en zetten we een traject uit. Dit is altijd maatwerk. We zetten verschillende middelen in, passend bij wat er op dat moment nodig is. Denk aan jobhunting, coaching of sollicitatietraining. In het traject zetten we ook onze tools in, zoals de CTS®, PRS® en de DISC.

Krachtige kernwaardes

Bij Recruitment4You geloven we in werken vanuit onze kernwaardes: het toevoegen van waarde, eerlijk zakendoen, oog voor detail en een persoonlijke touch. Dit verweven we steeds in ons dagelijkse werk. Op deze manier leggen we de focus op duurzame inzetbaarheid van medewerkers en bouwen we langdurige klantrelaties op. Als je op zoek bent naar een strategische en resultaatgerichte partner voor recruitment in Den Bosch, drinken we graag samen een kopje koffie. Samen gaan we voor succes.

Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen