Recruitment4You

Recruitment Den Bosch

Recruitment4You faciliteert werving en selectie op het hoogste niveau. We zijn betrokken en zorgvuldig. Dat is wat recruitment Den Bosch voor je kan betekenen. Is er binnen de organisatie een (key) positie die vervuld moet worden? Wij bieden snelle en doelgerichte trajecten om zo efficiënt mogelijk passende profielen te kunnen presenteren.

Recruitment Den Bosch op maat

Elke organisatie is anders en heeft andere behoeftes op het gebied van werving en selectie. Wij willen eerst de organisatie goed leren kennen. Dat doen we door te sparren met directie en management. Uit deze sessie destilleren wij een oplossing en plan van aanpak. Recruitment is niet alleen het vinden van de beste kandidaat. Maar ook het vinden van de beste ‘persoon’ op de juiste plek. Door onze jarenlange ervaring en slimme tools zijn wij uitgegroeid tot een gespecialiseerd bureau. Voor de invulling van (key) posities voor zowel kleine als grote organisaties. Daarnaast zijn we thuis in de dynamiek van familiebedrijven en invulling van functies. Met recruitment Den Bosch heb je de juiste recruiter in huis!

Strategische aanpak

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. We begrijpen de slagvaardigheid en combineren dat met een zorgvuldige aanpak. We hanteren onder andere het 4K-model (kennis, kunde, karakter en klimaat).

  • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang
Recruitment4You

Onze zelfontwikkelde HRM tools voor recruitment Den Bosch

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan). Zo meten we wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang.

Voor wie werken we graag?

Onze expertise past het best bij organisaties die hun openstaande positie in het geheel willen uitbesteden. Die graag ontzorgd willen worden in het werven & selecteren van top talenten. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt.

MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Food ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Farmacie ♦ Techniek ♦ ICT

Krachtige kernwaardes

Bij Recruitment4You werken we vanuit onze kernwaardes: het toevoegen van waarde, eerlijk zakendoen, betrokken en zorgvuldig. Dit is verweven in ons dagelijkse werk. Op deze manier leggen we de focus op duurzame inzetbaarheid van top talenten en bouwen we langdurige klantrelaties op. Als je op zoek bent naar een strategische en resultaatgerichte partner voor recruitment in Den Bosch, drinken we graag samen een kopje koffie. Samen gaan we voor succes.

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘Om de groei van MoreThanJust.ICT verder vorm te geven, zoeken we regelmatig nieuwe collega’s, wat in de huidige markt niet eenvoudig is. Meerdere recruiters hebben ons daarbij ondersteund. Recruitment4You heeft ons in het bijzonder goed geholpen, in mijn ogen onderscheiden ze zich door een persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Waar nodig zijn ze kritisch en geven ze constructief tegengas, met als doel de beste kandidaat te vinden. Naast eigen inbreng, vind ik de cultuur-scan sterk. Door een korte enquête, kreeg Recruitment4You een goed beeld van de bedrijfscultuur binnen MoreThanJust.ICT, waarna ze potentiële kandidaten vergelijken met deze cultuur. De laatste kandidaat is mede hierdoor weer een succes.’ – Marc van Lammeren Coach voor Ondernemers

 

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ – Marc Cardon Zaakvoerder Van Hees Benelux