Recruitment4You

Recruitment Oosterhout

Altijd een traject op maat, oprechte aandacht en betere resultaten. Dat is kort samengevat waar recruitment Oosterhout voor staat. Bij Recruitment4You werven we kandidaten voor (key) posities. Dat doen we met oprechte interesse in de achtergrond van de mens tegenover ons. Omdat we graag een goede verbinding leggen tussen organisatie en professional. Waardoor onze werving- en selectietrajecten duurzaam zijn.

Geen ‘standaard’ oplossing

De zorgvuldigheid van onze aanpak biedt zekerheid voor individu en organisatie. Elke wervingsvraag is anders en steeds verdiepen we ons in de achtergrond van de positie, kandidaat en organisatie. Daardoor is recruitment Oosterhout maatwerk. Dat is wat ons boeit en steeds weer energie geeft.

Hoe pakken we het aan bij recruitment Oosterhout

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. We begrijpen de slagvaardigheid en combineren dat met een zorgvuldige aanpak. We hanteren onder andere het 4K-model (kennis, kunde, karakter en klimaat).

  • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang
Recruitment4You

CTS® en PRS® scan

Vanuit haar jarenlange ervaring, heeft eigenaresse Sheila van der Meeren twee unieke HRM tools ontwikkeld. De CTS® en PRS® scan zijn geregistreerd en zetten we bij elk recruitment traject in. Om inzicht te krijgen in de organisatie cultuur, is de Cultuur Talenten Scan (CTS®) een effectieve methode.  Aan de hand van twaalf verschillende typen wordt de bedrijfscultuur geschetst en geanalyseerd. Door middel van de Preselectie-scan (PRS®) worden de competenties en aandachtspunten van professionals in beeld gebracht. Tijdens gesprekken met leiden deze scans tot meer verdieping en bewustzijn. Dit is van toegevoegde waarde tijdens werving- en selectietrajecten.

Voor wie werken we graag?

Onze expertise past het best bij organisaties die hun openstaande positie in het geheel willen uitbesteden. Die graag ontzorgd willen worden in het werven & selecteren van top talenten. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt.

MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Food ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Farmacie ♦ Techniek ♦ ICT

Plezier in het werk maakt perfectie in het werk – Aristoteles

Onze kernwaardes

De kernwaardes van Recruitment4You zijn: eerlijk zakendoen, zorgvuldig, betrokken en resultaatgericht. We denken op de lange termijn met de organisatie mee. Zodat we duurzame inzetbaarheid realiseren en langdurige klantrelaties opbouwen. Als je op zoek bent naar een strategische, resultaatgerichte partner voor recruitment in Oosterhout, drinken we graag een kopje koffie met je!

Klanten vertellen

‘Met Recruitment4You hebben we inmiddels 3 W&S-trajecten gedaan en deze zijn allemaal succesvol gebleken. Telkens wist ze de juiste kandidaat aan de functie te koppelen en kon daarbij heel goed inschatten of de kandidaat binnen de cultuur van Domino Benelux zou gaan passen. 100% score, een tevreden klant en fijne, nieuwe collega’s die hun draai helemaal hebben gevonden. Momenteel is ze bezig met het 4e traject, ook hier hebben we alle vertrouwen in!’ – Peter van Riel European Commercial Director

Recruitment4You heeft ons met het gehele traject geholpen. Van het opstellen van een profiel voor een geschikte invulling van de rol tot het daadwerkelijk invullen van de vacature. Sheila en haar team zijn bereid mee te denken, schakelen snel en komen met kandidaten die daadwerkelijk iets toe zouden kunnen voegen in het bedrijf. Baetsen-Groep is zeer tevreden! Jasper Wessels, Manager proces- en bedrijfsontwikkeling