Recruitment4You

Recruitment Oosterhout

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf? En heb je ondersteuning nodig bij recruitment in Oosterhout of in de omgeving hiervan? Recruitment4You heeft ruime ervaring met verschillende vraagstukken op het gebied van recruitment. Nieuwe medewerkers werven, die perfect passen binnen de organisatiecultuur en inhoudelijk sterk zijn, is een intensief vak. Soms verlies je het overzicht en weet je niet waar je moet beginnen, doordat er enorm veel CV’s en sollicitatiebrieven worden verstuurd. Of je kunt juist (bijna) geen goede mensen voor je vacature vinden, omdat het profiel wat je zoekt schaars is op de arbeidsmarkt. Heb je nieuwe medewerkers gevonden maar passen ze toch minder goed dan je gedacht of gehoopt had? Ook dat kan gebeuren. Met al deze vragen over recruitment in Oosterhout kun je bij Recruitment4You terecht. We kunnen je volledig ontzorgen en bieden precies die ondersteuning, die het beste bij jouw bedrijf past. Zodat we samen kunnen zorgen voor duurzaam inzetbare medewerkers.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Geen ‘standaard’ oplossing

Ieder bedrijf is anders en daardoor is ook elk recruitment vraagstuk anders. Bij Recruitment4You passen we onze strategie steeds aan op jouw specifieke behoeftes, waardoor we gespecialiseerd recruitment in Oosterhout en de omgeving aanbieden. We verzorgen het gehele recruitmentproces voor je en werken via onze eigen, zelfontwikkelde recruitmentstrategie. Door onze jarenlange ervaring weten we precies de juiste instrumenten in te zetten, zodat we voor jouw bedrijf de perfecte match kunnen maken.

Hoe we dit doen

We starten altijd met een interview van jou als klant. Daarvoor komen we graag bij je langs, of je nu op zoek bent naar ondersteuning bij recruitment in Oosterhout of daarbuiten. We willen graag alles over je bedrijf en de vacature(s) weten. We zijn nieuwsgierig en gaan grondig te werk, zodat we de goede basis hebben gelegd voor het verdere traject. Om jouw bedrijf nog extra aantrekkelijk te maken voor kandidaten en op een goede, aansprekende manier te presenteren, maken we graag foto’s en een recruitmentvideo van jouw bedrijf. Dit gaat dan niet om een commerciële video, maar zal puur gericht zijn op het in beeld brengen van de werkzaamheden en de sfeer binnen het bedrijf. Dit foto- en videomateriaal zetten we dan in bij de recruitment procedure in Oosterhout en andere voor jouw bedrijf relevante plaatsen. Voor kandidaten is dit een hele prettige en duidelijke manier, om het bedrijf en de functie alvast inzichtelijk te krijgen. Daarna brengen we de doelgroep in kaart, door middel van een arbeidsmarktanalyse. Vervolgens maken we de vacature tekst, zorgen we dat deze op de juiste plaatsen wordt gepubliceerd en zetten we marketing in. Uiteraard zoeken we ook in onze eigen database, die goed gevuld is met duizenden professionals. Met de kandidaten die we geschikt achten, voeren we sollicitatiegesprekken. Hieruit maken we een selectie, die we graag met je bespreken. Tijdens het gehele proces voeren we overleg met je, zodat we zeker weten dat de neuzen dezelfde kant op wijzen. Uiteindelijk hoef je alleen nog maar te kiezen uit de kandidaten, de rest doen wij voor je.

Meer over ons
Recruitment4You

CTS® en PRS® scan

De eigenaresse van Recruitment4You heeft jarenlange ervaring met recruitment in Oosterhout en omgeving. Vanuit deze ervaring heeft ze twee unieke HRM tools ontwikkeld en laten registreren. Dit zijn de Cultuur Talenten Scan (CTS®) en de Pre Selectie Scan (PRS®). We zetten ze tijdens elk traject in. De CTS® is er speciaal voor bedrijven en geeft inzicht in de bedrijfscultuur. Er wordt een duidelijk beeld geschetst uit twaalf verschillende typen cultuur. Op basis van de scan geven we een advies, over welk type medewerker het best op zijn plaats is binnen de bedrijfscultuur.

Bij kandidaten nemen we een mini-assessment af, de PRS®. Hierdoor achterhalen we competenties en ontwikkelpunten van kandidaten. Ook van de kandidaten wordt er een profiel geschetst, met daarin de voor de kandidaat typerende eigenschappen. Er wordt inzichtelijk gemaakt waar de kandidaat in uitblinkt en waar eventuele valkuilen liggen. Daarbij adviseren we welke beroepen of werkzaamheden geschikt zijn voor de kandidaat. Door de inzet van deze twee tools, realiseren we de perfecte match voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar hoe anderen onze dienstverlening ervaren? Lees dan hier onze reviews.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan

Ook outplacement

Bij Recruitment4You kun je niet alleen terecht voor ondersteuning op het gebied van recruitment in Oosterhout en omstreken. Ook met andere trajecten kunnen we je ontzorgen, zoals bijvoorbeeld outplacementtrajecten. Behalve dat er nieuwe medewerkers worden aangenomen, moet er soms ook afscheid worden genomen van medewerkers. Om de medewerkers te begeleiden naar een nieuwe baan of na ziekte, kan er een outplacementtraject worden opgestart. Hierbij staat de medewerker centraal en verrichten we altijd maatwerk. We zetten coaching in, geven de medewerker sollicitatietraining of werken middels jobhunting. Ook hier zetten we onze tools, zoals de PRS® en CTS® in.

Waarde vermeerderend en persoonlijk

Alles wat we doen bij Recruitment4You, doen we vanuit onze kernwaardes: toevoegen van waarde, eerlijk zakendoen, oog voor detail en een persoonlijke touch. We denken op de lange termijn met je mee, zodat we duurzame inzetbaarheid realiseren en langdurige klantrelaties opbouwen. Als je op zoek bent naar een strategische, resultaatgerichte partner voor recruitment in Oosterhout, drinken we graag een kopje koffie met je!

Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen